Macedonian

Home/Macedonian
  • Саем за образование во Австралија, кој ќе се одржи во Скопје, Македонија, во организација на Бриџ Блу

Саем за образование во Австралија, кој ќе се одржи во Скопје, Македонија, во организација на Бриџ Блу

Саем за образование во Австралија, кој ќе се одржи во Скопје, Македонија, во организација на Бриџ Блу Запознајте се со претставници од универзитети, колеџи и училишта од Австралија. Датум: 09 Октомври 2016 (Недела) Време: 12.00 – 17.00 часот Место на одржување: Хотел Александар Палас, Скопје Посетата на настанот е бесплатна, но во интерес на организацијата,

Студирај во Австралија и инвестирај во својата иднина!

Дали сакате да учите во Австралија, земјата која секоја година е во друштвото на првите пет земји, најдобри за живеење и студирање во светот? Дали сте заинтересирани да учите сметководство или бизнис? Сега можете да добиете австралиска диплома за само 5,500 АУД за додипломски и 6,500 АУД за последипломски студии на King’s Own Institute. Овој