Саем за образование во Австралија, кој ќе се одржи во Скопје, Македонија, во организација на Бриџ Блу

Home/Macedonian, news-romanian, Uncategorized/Саем за образование во Австралија, кој ќе се одржи во Скопје, Македонија, во организација на Бриџ Блу
  • Саем за образование во Австралија, кој ќе се одржи во Скопје, Македонија, во организација на Бриџ Блу

Саем за образование во Австралија, кој ќе се одржи во Скопје, Македонија, во организација на Бриџ Блу

Саем за образование во Австралија, кој ќе се одржи во Скопје, Македонија, во организација на Бриџ Блу
Запознајте се со претставници од универзитети, колеџи и училишта од Австралија.

Датум: 09 Октомври 2016 (Недела)
Време: 12.00 – 17.00 часот
Место на одржување: Хотел Александар Палас, Скопје

Посетата на настанот е бесплатна, но во интерес на организацијата, Ве молиме да се регистрирате на овој линк, со што станувате и учесник во нашата наградна игра:
https://www.bridgeblueglobal.com/regform/macedonia

Register

Доколку имате било какви прашања, слободно контактирајте нé:
Бриџ Блу Македонија, Капитол Мол, Бул. Јане Сандански бр. 71А, апартман Б.4.5
1000 Скопје, Македонија
т: +389 2 2454 009| м: +389 70 243 247| macedonia@bridgeblueglobal.com

Register