Дали сакате да учите во Австралија, земјата која секоја година е во друштвото на првите пет земји, најдобри за живеење и студирање во светот?

Дали сте заинтересирани да учите сметководство или бизнис? Сега можете да добиете австралиска диплома за само 5,500 АУД за додипломски и 6,500 АУД за последипломски студии на King’s Own Institute. Овој институт е лоциран во Сиднеј и нуди студии по најповолни цени, во три уписни периоди (Март, Јули и Ноември).

Австралија има еден од најдобрите образовни системи во светот, има над 500.000 интернационални студенти, кои можат да работат со скратено работно време во текот на нивните студии.

 

Bridge Blue Global Education
https://www.bridgeblueglobal.com/contact-us/

Bridge Blue Macedonia

macedonia@bridgeblueglobal.com
+389 2 2454 009
+389 70 243 247Bridge Blue Macedonia
Capitol Mall, Bul. Jane Sandanski 71A
Apartment B.4.5, 1000 Skopje Macedonia

Enquire Now