Студирајте на CQUniversity Australia

• 76.637 дипломирани студенти
• 34.865 меѓународни студенти
• Кампуси во три од најдобрите градови во светот за студии
– Sydney, Melbourne, Brisbane
• Стипендии во износ од 20% од висината на школарината за идните додипломски и последипломски меѓународни студенти
• 115 различни националности на студенти
• Оценети со пет ѕвезди за интернационализација, сеопфатност и Онлајн / учење на далечина (QS StarsTM 2015).
• Еден од најдостапните и сеопфатни универзитетите во Австралија, со прифатлива структура на плаќање, различни видови на стипендии и богат спектар на услуги за поддршка на студентите
• Три термини годишно со незадолжителен термин 3, кој може да Ви овозможи побрзо изучување на студиите и завршување на истите
• Првиот универзитет во Квинсленд, од дуален карактер, кој нуди широк спектар на програми и курсеви од англиски преку стручна обука и повисоки научни звања
• Можност за пракса и волонтерство, со цел да се зголеми Вашата можност за вработување.

Контактирајте нѐ заповеќе информации
Bridge Blue Global Education
https://www.bridgeblueglobal.com/contact-us/

macedonia@bridgeblueglobal.com
+389 2 2454 009
+389 70 243 247Bridge Blue Macedonia
Capitol Mall, Bul. Jane Sandanski 71A
Apartment B.4.5, 1000 Skopje Macedonia