Бриџ Блу –  Глобална агенција за студирање во странство, образовни тури,  пракса и миграција

Бриџ Блу Глобал има 32 канцеларии во 22  држави, исто така ние  во нашиот тим  зборуваме 20  јазика и имаме повеќе од 100 глобални советници. Нашата главна кацеларија се наоѓа во Сиднеј, Австралија, каде што е и основана во 2004 година.

Бриџ Блу Глобална едукација

Заминувате од дома за да се едуцирате во странство?

Дозволете ни да ви помогнеме

Бриџ Блу Глобална миграција

Кариера и практиканти

Барате работно искуство или унапредување во кариерата?

Дознајте повеќе

Образовни тури

Студирање и забава во исто време?

Посетете го Глобал богатството

Кој сме ние

За нас
0
Националности
0
Клиенти и студенти
0
Образовни институции
0
Јазици кои се користат

Популарни курсеви во Австралија

Дознајте повеќе

Најнови вести и новости

Read more

Препораки од нашите интернационални студенти

“I am so glad that I chose Bridge Blue Philippines as my agent. They never wavered in their support, from day 1 and even when I am here in Australia already. They gave me the best advice not only on the short term plans but for those that will have a good outcome in the future.”
Rochene Vergara, Bicol Philippines
Првата средба со Саша, менаџерот на Bridge Blue беше многу пријателскa, но од друга страна пак целосно професионалнa. Оваа прва средба ни влеа надеж дека одењето во Австралија е сосема возможна и достиглива цел.
Саша ни ја објасни целата постапка и не советуваше како да го почнеме процесот. Целата постапка траеше 2-3 месеци. Јас аплицирав за Master, и визата ми беше одобрена за една недела. Фактот што јас и мојот партнер сме сега во Sydney е доказ за професионалноста на Bridge Blue.
Доколку имате желба и средства за студирање во Австралија, Bridge Blue е вашиот најсигурен пат до целта.
Благодариме Bridge Blue!
Angelina Jha Trajkova, Skopje, Macedonia
Es maravilloso haber contado con el apoyo de la oficina en Bogotá de Bridge Blue para llegar a conocer otro país. Considero que es excelente el servicio, la calidad y la eficiencia de sus colaboradores, todo lo anterior hizo posible parte del objetivo que he querido para mi vida profesional.
Maria Jimena Grajales, Bogota- Colombia

Приклучете  се  на нашиот Бриџ Блу Тим

Приклучи се сега

Сакате да зборувате со нас?

Контакт