Jen

Home/Jen

About Jen

This author has not yet filled in any details.
So far Jen has created 63 blog entries.
  • Саем за образование во Австралија, кој ќе се одржи во Скопје, Македонија, во организација на Бриџ Блу

Саем за образование во Австралија, кој ќе се одржи во Скопје, Македонија, во организација на Бриџ Блу

Саем за образование во Австралија, кој ќе се одржи во Скопје, Македонија, во организација на Бриџ Блу Запознајте се со претставници од универзитети, колеџи и училишта од Австралија. Датум: 09 Октомври 2016 (Недела) Време: 12.00 – 17.00 часот Место на одржување: Хотел Александар Палас, Скопје Посетата на настанот е бесплатна, но во интерес на организацијата,

Студирај во Австралија и инвестирај во својата иднина!

Дали сакате да учите во Австралија, земјата која секоја година е во друштвото на првите пет земји, најдобри за живеење и студирање во светот? Дали сте заинтересирани да учите сметководство или бизнис? Сега можете да добиете австралиска диплома за само 5,500 АУД за додипломски и 6,500 АУД за последипломски студии на King’s Own Institute. Овој

Студирајте на CQUniversity Australia

Студирајте на CQUniversity Australia • 76.637 дипломирани студенти • 34.865 меѓународни студенти • Кампуси во три од најдобрите градови во светот за студии - Sydney, Melbourne, Brisbane • Стипендии во износ од 20% од висината на школарината за идните додипломски и последипломски меѓународни студенти • 115 различни националности на студенти • Оценети со пет ѕвезди

Најевтина и најдостапна Диплома во Австралија

Најевтина и најдостапна Диплома во Австралија! Студирајте на King's Own Institute во Сиднеј, Австралија Сакате да запишете додипломски или последипломски студии по најповолни цени и да студирате во Сиднеј, еден од најдобрите градови за студии и живеење во светот? King's Own Institute Ви нуди додипломски и последипломски студии од областа на бизнис и сметководство и