Саем за образование во Австралија, кој ќе се одржи во Скопје, Македонија, во организација на Бриџ Блу
Запознајте се со претставници од универзитети, колеџи и училишта од Австралија.

Датум: 09 Октомври 2016 (Недела)
Време: 12.00 – 17.00 часот
Место на одржување: Хотел Александар Палас, Скопје

Посетата на настанот е бесплатна, но во интерес на организацијата, Ве молиме да се регистрирате на овој линк, со што станувате и учесник во нашата наградна игра:
https://www.bridgeblueglobal.com/regform/macedonia

Доколку имате било какви прашања, слободно контактирајте нé:
Бриџ Блу Македонија, Капитол Мол, Бул. Јане Сандански бр. 71А, апартман Б.4.5
1000 Скопје, Македонија
т: +389 2 2454 009| м: +389 70 243 247| macedonia@bridgeblueglobal.com