Vizitează Australia

Home/Migrare în Australia/Vizitează Australia

Viza pentru Vizitator SC600 – ( Visitator Visa )

Dacă doreşti să călătoreşti în Australia poti aplica pentru viza SC600 şi să vizitezi Australia până la 12 luni. Îţi este permis să depui aplicaţia online dacă te afli în Australia. Pentru unele ţări este permis să aplici online pentru viză chiar şi atunci când esti în afara teritoriului Australiei. Poti alege una din urmă toarele variante:

  • Viza pentru Turist ( tourist stream ): pentru cei care doresc să călătorească în Australia în calitate de turist.
  • Viza pentru Afaceri ( business stream ): pentru cei care doresc să călătorească în Australia din motive legate de afaceri. Poţi aplica pentru această viză daca doreşti să participi la o conferinţă, seminar sau alte întâlniri de afaceri.
  • Viza de vizită a Familiei ( family sponsored stream ): pentru cei care au rude în Australia. Dacă ai o rudă în Australia, precum un părinte, un bunic, verisor, verisoară, unchi sau mătusă, poti aplica pentru această viză.

Vize pentru Călătorii Autorizate Electronic SC601 ( ETA visa )

Poţi aplica la această viză dacă doreşti să stai în Australia cel mult 3 luni şi dacă deţi un pasaport din una din urmatoarele ţări: Andora, Austria, Belgia, Brunei, Canada, Danemarca, Finlanda, Franţa, Germania, Crecia, Hong – Kong, Islanda, Irlanda, Italia, Japonia, Liechtenstein, Luxemburg, Malaysia, Malta, Monaco, Norvegia, Portugalia, Republica San Marino, Singapore, Coreea de Sud, Spania, Suedia, Elvetia, Taiwan, Olanda, Anglia, Statele Unite ale Americii şi Vatican.

  • Viza ETA este valabilă pentru 12 luni. Poti intra în Australia şi sta până la 3 luni o dată.
  • Agenţia de turism te poate ajuta cu aceasta viză.

În general nu vei avea voie să aplici pentru alte vize în timp ce esti în Australia.

Viza pentru Tratament Medical SC602 (Medical Treatment Visa )

Poti aplica la această viză dacă ai nevoie de un tratament sau o consultaţie medicală în Australia.

Această viză este valabilă, de obicei, pe toată durata planului de tratament. Dacă aplici din Australia, în general, viza este valabilă pentru 12 luni. Dacă aplici din afara Australiei, viza este valabilă pentru 3 luni.

Viza pentru Vizita Rudelor SC651 ( eVistor Visa )

Poţi aplica pentru această viză, pentru călătorii de maxim 3 luni, dacă esti în afara Australiei şi deţi un pasaport din următoarele ţări:

Andora, Anglia, Austria, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Cipru, Cehia, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Monaco, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Republica San Marino, Slovacia, Slovenia, Spania şi Suedia.

Poţi sta în Australia până la 3 luni la fiecare vizită, pe o perioadă de 12 luni cât viza este valabilă. Poţi aplica pentru o nouă viză, cât timp eşti în Australia.

Viza pentru Muncă şi Călătorie valabilă 24 de luni (SC417)

Poţi munci, studia sau călători în Asutralia cu viza pentru muncă şi călătorie din subclasa 417.

Esti eligibil pentru o astfel de viză dacă ai între 19 si 31 de ani si deţi un pasaport din următoarele ţări: Anglia, Belgia, Canada, Cipru, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Hong-Kong, Regiunea Special Administrativă a Republicii Poporului a Chinei, Irlanda, Italia, Japonia, Coreea, Malta, Olanda, Norvegia, Suedia şi Taiwan.

Această viză are o valabilitate de 24 de luni.

Viza pentru Muncă si Călătorie valabilă 12 luni (sc462)

Poţi munci, studia sau călători în Asutralia cu viza pentru muncă si călătorie din subclasa 462.

Eşti eligibil să aplici pentru această viză dacă ai până în 19 ani însă nu ai mai mult de 31 şi deţi un pasaport din următoarele ţări: Argentina, Bangladesh, Chile, Indonesia, Malaezia, Polonia, Spania, Thailanda, Turcia, Statele Unite ale Americii şi Ungaria.

În funcţie de naţionalitate ţi se poate cere să ai un anumit nivel de calificare. Trebuie să dovedeşti faptul că ai un nivel avansat de limba Engleză ( echivalentul testului IELTS 4.5 ).

Această viză are o valabilitate de 12 luni.