Apciemo Austrāliju

Home/Austrālijas Migrācija/Apciemo Austrāliju

Tūristu ( apmeklētāju ) Vīza (SC600)

Ja jūs vēlaties apciemot Austrāliju, varat pieteikties SC600 vīzai un palikt Austrālijā līdz 12 mēnešiem. Ja jūs atrodaties Austrālijā, jums ir atļauts iesniegt vīzas pieteikumu elektroniskā formā. No atsevišķām valstīm var elektroniski iesniegt pieteikumu vīzai arī atrodoties ārpuus Austrālijas. Atkarībā no jūsu apstākļiem jūs varat izvēlēties attiecīgo veidu ( plūsmu ).
Tūristu plūsma: priekš tiem, kuri vēlas apceļot Austrāliju, lai apskatītu ievērojamākās vietas, pavadītu brīvdienas un dodarbotos ar tūrismu. Biznesa plūsma: domāts tiem, kas Austrāliju apceļo biznesa nolūkos. Ar šo plūsmu apmeklē konferences, seminārus un biznesa tikšanās.
Ģimenes sponsora vīza: domāta tiem kam Austrālijā ir radinieki. Ja Austrālijā dzīvo jūsu vecāki, vecvecāki, māsas vai brāļi, māsīcas un brālēni, onkuļi un tantes, jūs varat viņus apciemot ar šo vīzu.

ETA vīza (SC601)

Jūs varat pieteikties šai 3 mēnešu vīzai, ja esat ārpus Austrālijas un jums ir sekojošu valstu pase: Andora, Austrija, Beļģija, Bruneja, Kanāda, Dānija, Somija, Francija, Vācija, Grieķija, HonKonga (SAR of China), Īrija, Islande, Itālija, Japāna, Lihtenšteina, Luxemburga, Malāzija, Malta, Monako, Norvēģija, Portugāle, San Marino Republika, Singapūra, Dienvid Koreja, Spānija, Zviedrija, Šveice, Taivāna, Nīderlande, Apvienotā Karaliste — Anglijas pilsoņi, Lielbritānija— Anglijas tauta ( Ārzemēs ), ASV, Vatikāns. Jūsu ETA vīza ir derīga 12 mēnešus. Jūs varat iebraukt un palikt Austrālija trīs mēnešus pēc kārtas.
Jūsu tūristu aģentūra var palīdzēt pieteikties šai vīzai. Jums nav atļauts iesniegt jaunu vīzas pieteikumu kamēr atrodaties Austrālijā.

You are not generally allowed to lodge any new visa application while you are in Australia.

Medicīniskās ārstēšnās Vīza (SC602)

Šo vīzu varat iegūt, ja jums ir plānota medicīniska ārstēšanās vai arī medicīniska rakstura konsultācija Austrālijā.
Šī vīza parasti ir derīga visu ārstēšanās laiku. Esot Austrālijā to parasti piešķir uz aptuveni 12 mēnešiem. Ārpus Austrālijas to parasti piešķir uz trīs mēnešiem.

eVistor Vīza (SC651)

Jūs varat pieteikties šai 3 mēnešu vīzai ja esat ārpus Austrālijas un jums ir sekojošu valstu pase: Andora, Austrija, Beļģija, Bulgārija, Horvātija, Kipra, Čehu Republika, Dānija, Igaunija, Somija, Francija, Vācija, Grieķija, Ungārija, Islande, Īrija, Itālija, Latvija, Lihtenšteina, Lietuva, Luxemburga, Malta, Monako, Nīderlande, Norvēģija, Polija, Portugāle, Rumānija, San Marino Republika, Slovākija, Slovēnija, Spānija, Ziedrija, Šveice, Apvienotā Karaliste – Anglijas pilsoņi, Vatikāns.
12 mēnešu laikā no vīzas piešķiršans brīža jūs varat vienlaicīgi uzturēties līdz 3 mēnešiem pēc kārtas katrā Austrālijas apciemošanas reizē.
Jūs varat pieteikt jaunu vīzu atrodoties Austrālijā.

Darba Brīvdienu Vīza (SC417)

Ar vīzu subklase 417 Austrālijā jūs varat strādāt, ceļot un studēt.

Jums ir tiesības pieteikties šia vīzai ja esat vecumā no 19 līdz 31 un jums ir sekojošas valsts pase: Belģija, Kanāda, Kipras Republika, Dānija, Igaunija, Somija, Francija, Vācija, HonKonga, Ķīnas republikas speciālie administratīvie rajoni ( ieskaitot Angļu nācijas ārzemēs pases īpašniekus), Īrija, Itālija, Japāna, Korejas Republika, Malta, Nīderlande, Norvēģija, Zviedrija, Taivāna, un Lielbritānija.

Šī vīza jums atļaus ceļot un strādāt Austrālijā līdz 24 mēnešiem.

Darba un brīvdienu Vīza (sc462)

Ar vīzas apakšklasi 462 jūs varat Austrālijā strādāt, ceļot un studēt.

  • Jums ir tiesības pieteikties šai vīzai, ja esat vecumā no 19 līdz 31 gadam un jums ir sekojošas valsts pase: Argentīna, Bangladeša, Čīle, Indonēzija, Malaizija, Polija, Portugāle, Spānija, Taizeme, Turcija, ASV, and Ungārija.
  • Atkarībā no kuras valsts esat , jums var tikt prasīts dažāds kvalifikācijas līmenis ( kā pamatskola, diploms vai cits grāds).
  • Jums jāparāda pietiekošas angļu valodas zināšanas. ( tas ir ekvivalenti testam IELTS 4.5)
  • Šī vīza jums atļaus ceļot un strādāt Austrālijā līdz 12 mēnešiem.